Als uw laptop scherm kapot is, kan het erg frustrerend zijn. Gelukkig bieden wij professionele laptop scherm vervanging diensten om uw laptop weer zo goed als nieuw te maken.

Onze deskundige technici hebben jarenlange ervaring in het vervangen van schermen van verschillende merken en modellen laptops. We begrijpen dat uw laptop voor veel aspecten van uw leven belangrijk is en daarom streven we ernaar om u een snelle, efficiënte en betrouwbare service te bieden.

Onze diensten omvatten het vervangen van kapotte schermen, van oude of beschadigde LCD of LED-schermen tot touchscreen-schermen. We gebruiken alleen hoogwaardige vervangende onderdelen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe scherm van hoge kwaliteit is en uw laptop weer optimaal functioneert.

Ons doel is om u een zorgeloze en probleemloze ervaring te bieden. We houden u op de hoogte van de voortgang van uw reparatie en voorzien u van duidelijke en eerlijke prijsopgaven. We willen dat u zich op uw gemak voelt en vertrouwen heeft in onze service.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze laptop scherm vervanging diensten of om een afspraak te maken voor uw laptop reparatie. U kunt ook de reparatie aanmelden. We staan voor u klaar om u te helpen uw laptop weer in topconditie te krijgen!

Hoe weet u of het scherm kapot is?

Wanneer er een scheur in uw laptop scherm zit is het logisch dat het onderdeel stuk is. Maar sommige problemen aan een laptop scherm zijn minder voor de hand liggend. De meest voorkomende laptop scherm problemen zijn:

  • Het beeld blijft halverwege hangen
  • Een rode gloed
  • Gekleurde strepen op het scherm
  • Rode vlekken in het beeld
  • Er is maar gedeeltelijk beeld
  • Alle kleuren zijn omgekeerd
  • Een brede, witte balk in het beeld

Wij bieden u een comfortabele laptopscherm vervang service : monteren vakkundig een gloednieuw, perfect passend en werkend kwaliteitsscherm in uw laptop.

U krijgt de absolute zekerheid dat u geen reparatiekosten hebt wanneer de schermvervanging niet lukt.

Prijslijst